Би било небрежно от моя страна да не направя наблюдението,

...
Би било небрежно от моя страна да не направя наблюдението,
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Торите се представят много по-зле в анкетите, отколкото когато бях лидер

„ Би било повърхностно от моя страна да не направя наблюдението, че в този момент те са изправени пред доста проваляне в анкетите, доста по-голяма разлика от когато бях водач, с към 20 пункта “, сподели господин Джонсън пред The ​​Daily Telegraph.

Но господин Джонсън настоя, че пропастта сред консерваторите и лейбъристите не е „ непреодолима “, с „ доста време “ преди Обединеното кралство най-сетне си споделя думата за това кой би трябвало да бъде на власт.

Избори се чакат идната година, като последната дата за съревнование е януари 2025 година, към шест години откакто господин Джонсън реализира безапелационна победа над различието Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин.

Когато господин Джонсън беше заставен да напусне поста министър председател през юли предходната година, консерваторите изоставаха от лейбъристите с към 10 пункта в социологическите изследвания.

Пропастта фрапантно се разшири при ръководството на Лиз Тръсс, достигайки към 30 пункта в своя пик, и се откри на към 20 пункта при господин Сунак.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР