Би било лесно да разгледаме Queer The Music, в който

...
Би било лесно да разгледаме Queer The Music, в който
Коментари Харесай

Преглед на подкаст Queer The Music — как LGBTQ попът промени света

Би било елементарно да разгледаме Queer The Music, в който музикантът и артист Джейк Шиърс интервюира поредност от музиканти, и да приемем най-лошото. Много е подкастът, в който известни хора интервюират своите известни другари без ясна цел, като че ли огромните имена сами по себе си оправдават съществуването си.

Това изрично не е една от тези серии. Стартиран, с цел да съвпадне с Месеца на историята на LGBTQ, Queer The Music е за забележителна музика, основана за и от queer общността. Това е тематика, в която Шиърс има опит, защото е гей мъж и някогашен артист в мега-продаваната група Scissor Sisters. И до момента в който книгата с контакти на Шиърс безспорно се оказа потребна - бъдещите посетители включват Peaches, Оли Александър от Years & Years и Руфъс Уейнрайт - няма смисъл той да е бил докаран въз основата на статуса си на звезда и да бъде помолен да повтори сюжет.

Първият епизод е за диско класиката от 1978 година „ You Make Me Feel (Mighty Real) “ от починалия Силвестър. Песента стартира живота си к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР