Би Би Си предаде, че цели 13 жени се жалват

...
Би Би Си предаде, че цели 13 жени се жалват
Коментари Харесай

13 жени се оплакаха от сексуално посегателство от Жерар Депардийо

Би Би Си съобщи, че цели 13 дами се жалват от артиста Жерар Депардийо, като го упрекват в полово посягане над тях.

Най-вероятно тези действия са се случили през последните 20 години и са се развили на снимачните площадки. Да напомним, че през 2022 година Депардийо беше упрекнат в обезчестяване против своя колежка. Посегателството било осъществено в дома на жертвата през 2018 година

Всички 13 дами упрекват артиста, че се възползвал от тях на снимачната площадка, като ги опипвал, говорел им неприлични думи и поставял ръце върху бельото им.

 Жерар

Според юристът на звездата, той публично отхвърля всички обвинявания, поради които той може да се изправи пред съда.

Обвиненията идват единствено 2 години откакто против него се водеше следствие за обезчестяване, което той още веднъж отхвърли.

Актьорът е номиниран за " Оскар " и " Бафта ", като едни от най-популярните му филми са " Жан дьо Флорет ", " Зелена карта " и " Сирано дьо Бержерак ".

В хода на следствието една от статистките на снимачната площадка декларира, че той е пъхнал ръката си под роклята ѝ, след което се е опитал да стигне до бельото ѝ. Когато тя отблъснала ръката му, той станал нападателен и направил нови опити.

 Жерар

Друга евентуална жертва разказва по какъв начин артистът я хванал за кръста сред фотосите, ръката му блуждаела и я опипвал много напористо. 

А трета жена твърди, че той е направил опит да сложи ръката си върху гениталиите ѝ по време на сцена с навалица. При различен случай, съпроводен от мъж, който показал като продуцент, артистът я хванал откъм гърба и я докоснал по много несъответствуващ метод.

 Жерар

Много от дамите признаха, че са шокирани от обстоятелството, че на снимачните площадки не са били подхванати никакви дейности, а хипотетичното му държание е било толерирано или даже посрещнато със смях.

" Възрастни хора разрешиха на един артист да ми гали гърдите пред всички ", жалва се една от актрисите, която по това време е била едвам на 17 години.

Прокуратурата в Париж разкри, че досега не е получила нова тъжба. Актьорът продължава да бъде разследван за евентуално обезчестяване на актриса, случило се през 2018 година

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР