BGTSC представя много специална вечер за цялото семейство“ на Metallica,

...
BGTSC представя много специална вечер за цялото семейство“ на Metallica,
Коментари Харесай

Този четвъртък групата Hammerhead ще почете 30-годишнината на Черния албум на Metallica |

BGTSC показва доста специфична вечер за цялото „ семейство “ на Metallica , като у нас тя ще бъде маркирана с концерт на едни от най-хубавите техни интерператори в лицето на HAMMERHEAD (BG), които на 12 Август от 20:00 часа ще изнесат 3 часово шоу, отдаващо респект на 30-годишнината от издаването на „ Черният албум “! Шоуто ще се състои на откритата сцена Арена София, Столичен Колодрум, Борисова градина, а в репертоара на програмата ще влизат всички песни от „ Черният албум “, както и хитови композиции на Голямата Четворка.



Билетите за концерта ще се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и сътрудниците им – магазинитe на OMV, Български пощи, Технополис, Office 1 Superstore в страната. В момента и до деня на събитието цената е 15 лв., а на 12 август ще бъде 20 лв..

Всеки почитател може да употребява и вариантите, даващи опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома или да го покаже за инспекция на място и през телефона си.

Събитието ще се организира при прецизно съблюдаване на епидемиологичните ограничения, съгласно актуалната заповед на Министъра на опазването на здравето: потребление на не повече от 50% от потенциала на Арена София, носене на защитни маски за лице.

Няма да се позволява внасянето на застрашаващи здравето рискови предмети, в това число и чадъри. Ще бъде позволено внасянето на фотоапарати със заменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

ВАЖНО: Деца до 7 годишна възраст влизат без билет!

Всички лица до 18 годишна възраст би трябвало да бъдат съпроводени от пълновръстен, носещ отговорност за тях и дейностите им, снабдени с попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: или да получите от защитата на входа на Арена София. Документът би трябвало да бъде запълнен, подписан и показан на входа, като няма потребност да бъде нотариално удостоверен.

По време на програмата, присъстващите ще могат да се поддържат с храни и питиета от особено обособените питейни заведения.

Събитието се провежда с поддръжката на формалния почитател клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР