БГНЕС Вицепремиерът и министър на отбраната изтри част от поздравлението си

...
БГНЕС
Вицепремиерът и министър на отбраната изтри част от поздравлението си
Коментари Харесай

Пълен обрат с изявлението на Каракачанов

 БГНЕС Вицепремиерът и министър на защитата изтри част от поздравлението си по случай Деня на независимостта, в което дава обещание, че ще се отдръпна от своя пост, съобщи БГНЕС.

Изявлението на Каракачанов беше оповестено във " Facebook " и разпратено до медиите от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация рано тази заран. В изтритата част също по този начин се съдържаше и апел за сформиране на експертен кабинет. Ето какво тъкмо пишеше в изтрития текст:

" Ако питате мен, повече от всичко в този момент е необходим формат за разговор. Аз съм подготвен да подсигурявам този разговор. Аз самият неотдавна поех ангажимент да се отдръпва като вицепремиер, в случай че и си подадат ръка в името на събаряне на напрежението и експертен кабинет, който да изведе България от тази моментна политическа рецесия без реваншизми и политически пристрастия. Предложих го в Деня на съединението и го подсещам в деня, в който честваме Независимостта “.

Освен това от текста са отпаднали още няколко реда, свързани с митингите, които не престават към този момент 75 дни с искане за оставка на премиера, основния прокурор Иван Гешев и провеждането на почтени избори: “Вижда се, че митингът към този момент остана на първо място общ брой от партии. Това ще гледаме в идните месеци – партизиране на идеали. Затова още веднъж приканвам, дано най-малко на този празник – 22 септември, си го спестим. После ще имаме години разполагаем за интензивни партийни ежби ". В момента текстът във Facebook страницата на Каракачанов приключва с “Вижда се, че митингът към този момент остана сбор… "

Припомня, че по-късно през днешния ден президентът отговори на вицепремиера и го посече за апела му за разговор сред институциите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР