БГНЕС Според новоизбрания депутат от ГЕРБ Тома Биков, който и да

...
БГНЕС
Според новоизбрания депутат от ГЕРБ Тома Биков, който и да
Коментари Харесай

Тома Биков: Структурата на бъдещето управление ще бъде скрепена от задкулисна сделка

 БГНЕС Според новоизбрания народен представител от ГЕРБ Тома Биков, който и да бъде излъчен за министър-председател от партия " ИТН ", структурата на бъдещето ръководство ще бъде скрепена от " подмолна договорка, чиято цена занапред следва да бъде платена от всички българи ". 

Биков добавя във Facebook, че сходно ръководство ще служи за заслон за реализиране на огромен обир. Ето и целият му пост: 

" Който и да бъде излъчен за министър-председател от Има Такъв Народ, структурата на бъдещето ръководство ще бъде скрепена от подмолна договорка, чиято цена занапред следва да бъде платена от всички българи. Вече сме имали два сходни кабинета - на Беров и на Орешарски.

Това са ръководства без министър-председател, които не носят политическа отговорност и служат за заслон за реализиране на огромен обир. За страдание, в идващите месеци, България ще продължи да затъва в блатото на политическата рецесия и хаоса. Затова договарянията и диалозите сред Трифонов, Манолова и Иванов могат да имат ролята само на слаб спектакъл, който ще цели да скрие тези, които следва да ръководят импровизирано. Предстоят ни сложни времена на безвремие, обърканост и неустойчивост. Времена, в които тези, които взимат решенията няма да носят отговорност ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР