БГНЕС Предложението не намери подкрепа още на първо четене в правната

...
БГНЕС
Предложението не намери подкрепа още на първо четене в правната
Коментари Харесай

Не се прие предложението на Има такъв народ за намаляване на партийната субсидия на 1 лев

 БГНЕС Предложението не откри поддръжка още на първо четене в правната комисия към Народното събрание Предложението на партията на " ИТН " партийната дотация да стане 1 лева на глас бе отхвърлена от депутатите още на първо четене в правната комисия към Народното събрание. Така една от главните дела на партията не откри реализация в 45-ото Народно събрание. Срещу законовата смяна гласоподаваха от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Демократична България ", предава " 24 часа ".

От ГЕРБ и " Изправи се! Мутри вън! " се въздържаха. Като " нон сенс " и неуместна концепция дефинираха концепцията на " ИТН " от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. " Всичко под 10 лева е развно на 0 лева ", сподели Хамид Хамид от Движение за права и свободи и заплаши, че в случай че се одобри на първо четене намаляне на дотацията, от придвижването ще внесат текст тя да стане 0 лева на глас. " Всички политически партии излизат на тезгяха. Партиите се финансират от страната по транспарантен метод.

Тези пари се харчат за политическа активност ", сподели Филип Попов от левицата. Партиите може да се финансират даже от терористична организация, предизвести той и акцентира, че политическите сили може да влязат според от стопански кръгове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР