БГНЕС От гледна точка на Съдбата, няма нужда А. Доган“ да

...
БГНЕС
От гледна точка на Съдбата, няма нужда А. Доган“ да
Коментари Харесай

Ахмед Доган каза дали ще се връща в политиката

 БГНЕС От позиция на Съдбата, няма потребност " А. Доган “ да се връща в политиката. Това се показва в намерено послание на доктор Ахмед Доган към структурите на Движение за права и свободи, оповестено във Facebook страницата на пресцентъра на партията.

" Приятели и съидейници! Преди всичко желая да изразя благодарността си към всички, които желаят най-малко виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на " А. Доган “ ме изненада, тъй като всички знаете, че към този момент девета година не се занимавам с политическа активност. Но признавам, получих и кефлийско въодушевление за добре свършена работа, за което също ви благодаря ", се показва в обръщението.

" Движение за права и свободи се трансформира в значима политическа групировка. И към този момент три десетилетия съвсем всички новопръкнали се партии и обединения наложително се нареждат и търсят политическа еднаквост по отношение на ценностната система на Движението.

Не е неприятно да бъдеш ръководещ параметър в геометрията на политическото пространство, само че този политически статус си има и цена и тя би трябвало да се заплати. Разбирам, че включването на " А. Доган “ в номинациите дава подтик за готовност, само че в същото време с това в допълнение " зарежда “ прочувствената мотивация на съперниците и съперниците на Движение за права и свободи, тъй като " облика на А. Доган “ целеустремено беше сатанизиран през целия интервал на прехода.

И в този подтекст прави работа и на свои, и на непознати. От позиция на Съдбата, няма потребност " А. Доган “ да се връща в политиката. Най-значимото ми създание в живота е " Движението за права и свободи “, което Ви принадлежи във времето. Ако желаете да ме зарадвате покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори. С любов и доверие, Винаги Ваш: А.Д.! ", написа още почетният ръководител на Движение за права и свободи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР