БГНЕС Окачен таван в Първи учебен корпус на ЮЗУ "Неофит Рилски"

...
БГНЕС
Окачен таван в Първи учебен корпус на ЮЗУ "Неофит Рилски"
Коментари Харесай

Окачен таван на ЮЗУ в Благоевград е бил съборен от силния вятър

БГНЕС Окачен таван в Първи образователен корпус на ЮЗУ "Неофит Рилски " в Благоевград бе съборен от мощния вятър в събота. Няма потърпевши, съобщи БГНЕС.
Паднал е към 20 кв. м окачен таван от железни плоскости. Инцидентът е станал в подлез под образователните кабинети на университета. Мястото се употребява най-вече като място за пушене.

Ръководството на университета ревизира документите на компанията, построила окачения таван, с цел да си търси правата за некачествено осъществяване. Районът към падналия таван е сигнализиран и обкръжен с ленти.

Падналият таван е най-голямата вреда нанесена от мощния вятър в събота в Благоевград, този ден върху Е-79 падна топола на изхода на града преди отклонението за с. Рилци.

Преди година и половина под прилежащото стълбище също падна съвсем целия окачен таван, само че той бе от гипсокартон. Тогава фирмата-изпълнител в профил вредите за своя сметка.

Проблемът с вредите от вятъра е, че същата компания е сложила окачен таван също от железни плоскости в съседство с падналия в събота.

За това се постанова оглед на тези елементи, защото по стълбите под окачения таван минават студенти и преподаватели.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР