БГНЕС Не, няма да се ваксинирам. С Борисов си говорим доста

...
БГНЕС
Не, няма да се ваксинирам. С Борисов си говорим доста
Коментари Харесай

Мангъров: Нека всеки, който се е скрил в миша дупка, да се ваксинира

 БГНЕС Не, няма да се имунизирам. С Борисов си приказваме много постоянно и то в напълно намерено. Ще ви кажа същото, което му споделих. Няма да се имунизирам заради две аргументи - имам антитела и тази ваксина за мен не е задоволително изпитана.

Мангъров предлага всеки, който се е скрил в миша дупка, който върви в тоалетната с маска и кара колата си с маска и когато е самичък, да си направи имунизация и да си поеме рисковете.

Аз съм мощно за имунизациите. Ваксинирал съм и няколкостотин мъже за рак на шийката на матката. По тази ваксина се работи от 1981 година, даже съм ваксинирал двамата си синове и щерка си - това е вирус, който визира и мъже, и дами.

Но макар всички тези разкази на специалисти за имунизацията на " Пфайзър ", тя още не е задоволително изпитана. Затова когато се ваксинираш против ковид, се подписваш за осведомено единодушие, което значи, че ти си носиш риска.

Според него имунизацията против ковид още не е задоволително изпитана. Той напомни своята теза - с цел да спре тази зараза, би трябвало да реализираме групов имунитет - или по дивия метод, като се разболеем, или посредством ваксина. Вторият е по-безопасен, само че тази ваксина в този момент е нова и има доста опасности, които няма по какъв начин да се открият за толкоз малко време, аргументира се инфекционистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР