БГНЕС Нашата Конституция е най-добрата в Централна и Източна Европа. Промяната

...
БГНЕС
Нашата Конституция е най-добрата в Централна и Източна Европа. Промяната
Коментари Харесай

Бивш служебен премиер: Този парламент ще бъде гротеска, мечтата на задкулисието е президентска държава

 БГНЕС Нашата Конституция е най-хубавата в Централна и Източна Европа. Промяната в Конституцията няма да докара до нищо положително. Това съобщи пред Българска национална телевизия професорът по конституционно право и някогашен длъжностен министър председател Георги Близнашки. 

" Защо е този смут от прокуратурата? Сега на прицел е прокуратурата, който и да стане прокурор ще бъде подложен на рецензия. Ако се вкара политически надзор над основния прокурор, то значи интервенция на политиката в прокурорската и правосъдна система ". 

" Всички доста бързаха през вчерашния ден в Народното събрание, само че още нямат болшинство. Вчера бе сбъркана и процедурата - първо трябваше да се избере ръководител на Народно събрание, а те пуснаха речите ".

" Знам, че този парламент ще бъде гротеска, само че се веселя че го има. Мечтата на задкулисието е президентска страна. Това желаеха да се случи след митингите от лятото на миналата година ".

" В този парламент ще следим такива грозни подиуми, само че е по-добре да го има този орган. Ще има и държавно управление - няма да пропуснат, въпреки всичко са влезнали в политиката по необичайно стичане на събитията ".

" Нали са десни и реформатори? Сега е време да изчезна комунизмът вечно. Но няма да стане - зад тях стоят и други хора ".

" Много положителни усещания имам от работата на Даниел Митов. Ива Митева се изкуши да " хване ножа ", да забележим дали се удържи фронта. Дано покаже воля и темперамент, завърши преподавателят по конституционно право ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР