БГНЕС Напускам парламента заради чест и достойнство - безпрецедентно е, че

...
БГНЕС
Напускам парламента заради чест и достойнство - безпрецедентно е, че
Коментари Харесай

Сидеров: Напускам парламента с чест и достойнство

 БГНЕС Напускам Народното събрание поради чест и достолепие - невиждано е, че Емил Христов не ми даде думата. Това сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров по време на брифинг в Народното събрание.

Освен Сидеров и Лиляна Павлова към този момент не е народен представител, а малко преди да бъде освободена от поста тя направи прочувствено сбогуване.

" Преди минути станахте очевидци на това по какъв начин българският парламент, председателстващият Христов не даде думата на народен представител, който напуща по лична воля. Той видя, че желая изявление, вдигнахме ръка, само че се направи, че не ни вижда, след което не ни даде думата. Това е невиждан случай, тъй като нормално депутати, които са подавали оставка отсъстват от залата, както беше с предходния случай с Лиляна Павлова.

Само че там сюжетът е различен. Тя напуща, с цел да отиде на добре платена позиция в интернационална банка. Аз напущам по причина чест и достолепие. Дадох дума. Исках това да прозвучи от трибуната на българския парламент ", сподели Сидеров, представен от " Фокус ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР