БГНЕС Думите на , че не иска да бъде разделител като

...
БГНЕС
Думите на , че не иска да бъде разделител като
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Думите на Борисов нямат никакво значение

 БГНЕС Думите на, че не желае да бъде разделител като Радев, нямат никакво значение с днешна дата. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова пред публицисти, съобщи " Фокус “.

" Вчера чувам разнообразни политици, които приказват, че са обединители и не престават остарялата ария с нов глас “, добави Йотова.

" В последна сметка хората в България споделиха какво мислят за тях - по-малко от една трета от броя на гласувалите българи. Оттук нататък най-добре се ревизира на избори, ще забележим каква ще бъде и нашата орис на президентските избори. Тогава българите ще дадат своята най-хубава оценка кой е обединител и кой е разделител. това че избрани политически съперници имат несъмнено боязън и комплекс от личността на, си остава за тяхна сметка ", акцентира вицепрезидентът.

Трябва да се запитаме първо дали имаме тази страна на правила, в която се зачитат човешки прави и законите са идентични за всички, както завещаваше огромният Раковски. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова в своето слово по случай 200 години от рождението на Георги Раковски.

" Днес означавам два века от рождението на един огромен българин, на една невероятна персона, която няма думи, които могат да я опишат. Представете си през днешния ден по какъв начин в 21 век можем да на изобразяване портрета и да опишем един човек, който е превъзходен журналист, стопанин на словото на българския език, на публицистиката, посланик, еластичен, интелигентен, владеещ няколко езика. Човек с невероятна сила. Човек, който провиди бъдещето на страната, когато още я нямаше. Човек, който на доктрина построи българската държавност преди свободата на България. Човек, който през днешния ден от преди два века ни споделя нещо: " Хей, българи, през днешния ден страна имате, само че пазете държавността ", сподели Йотова.

" Днес, в навечерието на нашите лични политически пристрастености, би трябвало да пазим този завет. Да се запитаме първо дали имаме тази държавност, страна на правила, в която се зачитат човешки прави и законите са идентични за всички, по този начин както завещаваше огромният Раковски ", уточни Йотова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР