БГНЕС Безпринципно е ИТН да подкрепи кабинет на Изправи се БГ!

...
БГНЕС
Безпринципно е ИТН да подкрепи кабинет на Изправи се БГ!
Коментари Харесай

Филип Станев за утрешното заседание на НС: Подготвяме мусака

 БГНЕС Безпринципно е Има Такъв Народ да поддържа кабинет на " Изправи се БГ! Ние идваме! “. Това разяснява Филип Станев във връзка предлагането направено от " Демократична България “ за съставяне на държавно управление с мандата на групировката към Мая Манолова и " Отровното трио “ с стеснен времеви мандат.

Що се отнася до поддръжка за продължение на ръководството на служебното държавно управление, Станев съобщи, че неговата партия има " съществени обструкции към министри в това държавно управление “ и към този момент ги е декларирало.

Според него към момента има конституционна опция 46-ото Народното събрание да излъчи кабинет, както е споделил юрист Хаджигенов, " видяхте кои партии се събраха “, само че Има Такъв Народ няма да ги поддържа, " да вършат каквото желаят “.

По думите му " изказването на този вторник е споделило всичко за " огромната картина “, а персонално той не е отчаян от решението на Пламен Николов да отдръпна кандидатурата си за министър председател по персонални аргументи, тъй като отчаяние има единствено в персоналните връзки, само че не и в политиката.

Депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов съобщи, че тяхната позиция е ясна и " отиваме на избори ". А в отговор на въпроса какво ще вършат народните представители от партията на Слави по време на парламентарното съвещание, Филип Станев съобщи: " Мусака ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР