БГНЕС Трябва всички да се съберем мъничко. Има слоеве от обществото,

...
БГНЕС
Трябва всички да се съберем мъничко. Има слоеве от обществото,
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Ще умрем като кучета, ако не са парите от ЕС

 БГНЕС " Трябва всички да се съберем мъничко. Има пластове от обществото, които не са обхванати от ограниченията. С 10% корпоративен налог, това заслужаваме. Ако не са европейските пари, ние ще умрем като кучета “. Това съобщи президентът на КТ " Подкрепа “ Димитър Манолов. По думите му 2021 година ще се окаже толкоз тежка, колкото сами си я създадем

" Няма нищо по-важно от човешкия живот. Започвам да се чудя още кой би трябвало да се разболее или да почине, с цел да се вземем в ръце. Това, че някой няма да изпие две ракии и няма да отиде в ресторант, не е най-важното. Удоволствията и заниманията могат малко да почакат “. Това заяви  още Манолов  пред  Българска национална телевизия.

" Всеки има право да подлага на критика. Въпросът е, че във всичко би трябвало да има някаква мярка и да има червени линии, които да не се прекрачват. За високия брой инфектирани виновност не носи този, който ръководи, а всички ние “, разяснява президентът на КТ " Подкрепа “.

" Това, което не ми харесва е, че се работи под паника. В такива обстановки се позволяват неточности “, предизвести Манолов.

" Нищо чудно да преживеем зима на недоволството. Ще стартират да идват високите сметки и за жалост аз ще би трябвало да съм най-отпред, тъй като това работя “, изясни синдикалистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР