БГНЕС Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми.

...
БГНЕС
Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми.
Коментари Харесай

Гешев: Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми

 БГНЕС " Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми. " Това съобщи основният прокурор Иван Гешев във Велики Преслав. 

Той е в района на Шумен, където се организира профилирана полицейска интервенция в три общини на територията на региона, обвързвана с битовата престъпност.

Пред публицисти Гешев акцентира, че за тази година неговите цели са елиминиране на битовата престъпност и битка с корупцията по високите етажи на властта.

По думите му, прокуратурата е отчела спад на кражбите на коли, както и на телефонните измами.

" Благодаря на сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, тъй като поради изключителното състояние обстановката е доста тежка. Въпреки компликациите работата продължава и се регистрира спад на кражбите и грабежите.

Имаше дни, в които кражбите на коли бяха по 30 единствено в София. Днес има дни, в които в цялата страна няма нито една ", означи обвинител номер едно. Подобен бил казусът и с телефонните измами, като тази година те били 30, а броят им преди години бил голям.

" Прокуратурата, дружно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи, счита да понижи до най-малко битовата престъпност ", даде обещание още основният прокурор и изрази подготвеност да направи доклад пред депутатите като изпрати писмо до Караянчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР