БГНЕС Потвърди се анти-ГЕРБ нагласата. В същото време няма никаква съгласуваност

...
БГНЕС
Потвърди се анти-ГЕРБ нагласата. В същото време няма никаква съгласуваност
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Знеполски: Това Народно събрание няма да продължи много дълго

 БГНЕС " Потвърди се анти-ГЕРБ настройката. В същото време няма никаква координация сред останалите части от парламентарно показаните партии. Всеки развива лична тактика “, по този начин вижда картината в новия парламент проф. Ивайло Знеполски, мъдрец, културолог и изкуствовед, както и академични учител.

Президентът Радев съгласно него е изнесъл програмна тирада, в която е затвърдил упоритостта си да бъде център и координатор на организирането на опозиционно настроеното политическо пространство.

" ИТН “ продължава да мълчи, не е ясно какви са желанията им за проблемите пред страната в най-близко време. Основното, което ги интересува, е смяната в изборния закон, уточни в изявление за БНР проф. Ивайло Знеполски.

" В момента те не се усещат доста удобно, тъй като би трябвало да разчитат на две други политически обединения, които те се стремят да употребяват, само че не знам до каква степен биха стигнали тези вътрешни напрежения. “

" Заявката е, че това Народно заседание няма да продължи доста дълго. От изявленията на другите политически групи излиза наяве, че всеки развива лична тактика, която не е ясно по какъв начин ще бъде предпазена. Този парламент възпроизведе това, което назоваваме протестно придвижване. Всички съставки на това придвижване откриха място, само че те са доста разнородни “, означи проф. Знеполски.

На поддръжката на Българска социалистическа партия не можем да гледаме съществено, тъй като там главната тактика е оцеляването на Нинова и предотвратяването на срутва, посочи още Ивайло Знеполски. Движение за права и свободи по думите му желае да излезе от облика на неприятния и дяволизиран участник в политическия развой и прави " положителни очи “.

По-скоро вървим към предварителни избори, само че преди този момент политическите групи ще гледат да реализират стратегически за тях неща, предвижда проф. Знеполски.

Промяната се трансформира в факсимиле, на никого не му е ясно какво се крие зад израза " смяна “, безапелационен е той.

" Промяната е абстракция, зад която се крие неналичието на съответен модел и съответна политическа визия. “

Най-честното би било, в случай че може в този парламент да се дефинират няколко плана, които ясно да бъдат дефинирани и на гласоподавателя да му се каже, че се гласоподава за стратегии, изясни Ивайло Знеполски в предаването  " 12+3 “.

" Избирателят най-сетне да не прави интуитивни, прочувствени и краткотрайни избори, а да направи избор, подобен, който да даде солиден избор в поддръжката на една стратегия и да даде опция на тази партия да реализира ръководство. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР