БГНЕС Подозрения вече има, бяха споменати и имена, но мога да

...
БГНЕС
Подозрения вече има, бяха споменати и имена, но мога да
Коментари Харесай

Даниел Митов: Клевета е, че Борисов е политическият лидер, подкупван от Божков

 БГНЕС " Подозрения към този момент има, бяха упоменати и имена, само че мога да подсигурявам, че това не е господин Борисов.

Ще прикани нашите съперници да не се трансформират в клеветници “. Това сподели в изявление за предаването " Тази събота “ зам.-председателят на ГЕРБ в отговор на въпрос кой би могъл да е упоменатият от Съединени американски щати настоящ политически водач, подкупван от Васил Божков.

" Ако господин Борисов имаше каквото и да е общо с това, нямаше да бъде поканен от американския дипломат в резиденцията. Срещата не я е желал господин Борисов, а е бил поканен и поканата е пристигнала доста преди да бъдат оповестени глобите. Ако имаше подозрение, той щеше да бъде включен в санкционния лист “, аргументира се Митов.

Лидерът на ГЕРБ имаше среща с посланика на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа час, откакто бяха оповестени глобите на Съединени американски щати против български жители по закона " Магнитски “.

По думите на Митов на база глобите от Вашингтон служебното държавно управление се готви да удари бизнеси в България.

" Правителството приготвя механизъм, през който да удря неуместни за тях компании. И да размени избран бизнес със собствен, т.е заменят една корупционна скица с друга, със своя “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР