БГНЕС Оказва се, че е виновен или не е виновен от

...
БГНЕС
Оказва се, че е виновен или не е виновен от
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Не може да се търси отговорност от Радев за казуса с Петков

 БГНЕС " Оказва се, че е отговорен или не е отговорен от дейностите на трета страна - Канада. Ако в период от две седмици Канада беше освободила от гражданство, той щеше да бъде безусловно безупречен. Волеизявлението му е задоволително. Поведението на Петков да зависи въпреки това е юридически парадокс. От Конституционния съд не са осмислили този факт. Ако Канада е имала обвързване в двуседмичен период да се произнесе за поданството и не го прави, страда, в случай че го направи - той е безупречен ". Това сподели в " Твоят ден " по NOVA NEWS конституционалистът проф. Огнян Герджиков.

Той бе безапелационен, че не може да се търси отговорност от президента по този проблем. За него служебният кабинет прави добра работа, макар грешките и компликациите. Юристът предвижда, че ГЕРБ ще бъдат първа политическа мощ, само че още веднъж ще останат в изолираност, а  " Продължаваме промяната " ще се подреди на второто място по брой извоювани гласове.

За днешния празничен ден и актуалната здравна рецесия професор Герджиков счита, че сме толкоз будни, че не имаме вяра на учените. Но добави, че това не е български феномен и човек по принцип не обича да бъде лимитиран.

" Хората, които отхвърлят имунизациите, вируса и ограниченията, са и хората, които считат, че Земята е плоска ", съобщи проф. Огнян Герджиков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР