БГНЕС Няма тайнственост в Има такъв народ. Човек трябва да дава

...
БГНЕС
Няма тайнственост в Има такъв народ. Човек трябва да дава
Коментари Харесай

Трифонов: Трябва да бъде изтрито това, което направи ГЕРБ, БСП е част от статуквото

 БГНЕС " Няма загадъчност в " ИТН ". Човек би трябвало да дава изявленията, когато има какво да каже. Свободата на словото не е да си на 112 място, а да правиш това, което ти поверява морала. Голяма част медиите са покварени. " Това съобщи пред БНР.

" Сега свободата е в интернет, вестниците са благосъстоятелност, малките екрани също. След като избора е в мен и в моите сътрудници, да се държим, както би трябвало. "

" Не мога да дава отговор непосредствено дали ще съм идващият министър председател. Не съм имал желание да взимам власт и да стана народен представител. Просто желая това, което е морално - да стане законно. Благодарение на тоя политически ход, обстановката в този момент е друга ".

" Трябва да бъде изтрито това, което направи ГЕРБ. Това е немислимо, неприемливо. Трябва да има свободно, обикновено отношение като в една естествена европейска страна. Независимо по кое време - това ще се случи. Това е разумният път на една естествена европейска страна. "

" Ще създадем коалиция според какво суверенът реши. Не обичам да приказвам в условно наклонение. Ще забележим на 11 юли. Ти да не си пророк, че да знаеш, че отново ще бъде същото ", обърна се той към Петър Волгин, който го интервюира.

" Българска социалистическа партия е най-слабата и беззъба съпротива в последните 30 години. Българска социалистическа партия е част от статуквото. трансформира Българска социалистическа партия в дребна партия. "

" В България най-десните взеха най-левите решения, а най-левите взеха най-десните решения. "

" За " плоския налог " съм. От тази позиция съм десен. Но аз съм удобен, повеждам се от ползите на българския жител ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР