БГНЕС Нещата вървят зле за първия мандат, надявам се на третия

...
БГНЕС
Нещата вървят зле за първия мандат, надявам се на третия
Коментари Харесай

Мнение за Пламен Николов: Да продаваш шнорхели не е като да управляваш държава

 БГНЕС " Нещата вървят зле за първия мандат, уповавам се на третия - Българска социалистическа партия оповестиха, че ще предложат служебното държавно управление като постоянно. В момента Има Такъв Народ се държат извънредно деструктивно, обидно, безсрамно, пренебрежително. Политиката не е единствено рационални решения, само че и идентификация. За да се разпознаем в тези, които ни водят, би трябвало те да имат избрани качества - да са познати, да имат биография. Сега ни се оферират технократи. Да продаваш шнорхели не е като да управляваш страна ". 

Това сподели пред БНР културният антрополог проф. Ивайло Дичев. 

В предаването " 12+4 " проф. Дичев добави: 

" Големият въпрос е на кой ще се връчи мандатът. Логично е да се върне на Българска социалистическа партия. Но има и друга логичност, да го връчи и на най-малките ИБГНИ. Но да останем без кабинет ще бъде много ужасно... направи партия на инат на партиите, направи антипартия. Неговата идеология върви в тази посока и поддръжниците му чакат това ". 

Той изрази вяра, че ИТН ще поправят държанието си: 

" Може би да пернат обратно Тошко Йорданов, който е извънредно нападателен. Да подпишат съглашение. Все още има благоприятни условия. В момента работата опира на логика на психиката. Каквото и държавно управление да се направи, би трябвало да имаме минималистични цели ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР