БГНЕС Не твърдя, че Виолета Сечкова е Мата Хари. Моята работа

...
БГНЕС
Не твърдя, че Виолета Сечкова е Мата Хари. Моята работа
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не твърдя, че Виолета Сечкова е Мата Хари

 БГНЕС " Не настоявам, че Виолета Сечкова е Мата Хари. Моята работа като политик е да задавам въпроси и всеки политик би трябвало да дава отговор на въпроси, изключително когато е във властта. Моят пост в обществените мрежи слага тематиката, която сме решили да държим на фокус. Това, което диря аз, е отговор. Българската прокуратура не откри коя е " Мата Хари ", в случай, че българският министър председател описа за нея в свое медийно изказване. Това е извънреден проблем ". Tова сподели пред btv Христо Иванов

" Напълно законно е да се задават въпроси за неофициалния кръг към, който съществува от десетилетия. Моят пост в обществените мрежи слага тематиката, която сме решили да държим на фокус. Задача на институциите е да търсят обстоятелствата. Българската прокуратура не е открила коя е Мата Хари, в случай, че министър председателят описа за нея. Това е казусът “, сподели още той.

След обявата на Иванов Сечкова отговори с отворено писмо към брачната половинка му - Йорданка Иванова, в което съобщи, че е потъпкано името на фамилията ѝ и в частност нейното - като брачна половинка и майка.

" Съжалявам, в случай че съм основал дискомфорт за някого. В чисто човешки проект това не е нещо, което за мен е прелестно. Но въпреки това, когато човек е обществена персона, когато човек е част от тази властова настройка, от този двор към Борисов, би трябвало да си дава сметка, че законни въпроси, които няма по какъв начин да не касаят и персоналния му живот, не може да не се задават. В човешки проект разбирам дискомфорта, само че в политически проект тези въпроси би трябвало да бъдат задавани, до момента в който институциите не стартират да си правят работата. Не е въпросът дали аз знам коя е " Мата Хари ". Въпросът е институциите в България, прокуратурата, да откри коя е " Мата Хари " и да я разпита. И да отговори на този въпрос ", съобщи Иванов.

Ще има червени линии в нашето съдружно съглашение: Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са изключени от това съглашение, ние имаме лист с огромни национални задания, които би трябвало да бъдат изпълнени, а доста неща, към които се стремим, изискват конституционно болшинство, сподели още политикът. Той увери че съдружното съглашение ще бъде подписано надалеч преди изборите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР