БГНЕС Намираме се в безпрецедентна ситуация. В света такава пандемия не

...
БГНЕС
Намираме се в безпрецедентна ситуация. В света такава пандемия не
Коментари Харесай

Левчев: Населението е свикнало да вярва на махленските клюки и да има недоверие към властта

 БГНЕС " Намираме се в невиждана обстановка. В света такава пандемия не е имало от края на Първата международна война. Това е един незабележим зложелател, не си даваме сметка, че светът е попаднал във война. През ВСВ, дружно с бомбардировките, са починали по-малко хора у нас, в сравнение с от Ковид-19 за една година ", сподели поетът Владимир Левчев в студиото на " Денят ON AIR ".

Събеседникът разиска и държанието на хората в обществото, които тотално отхвърлят да съблюдават ограниченията.

" Това е самоубийство. Българският народ желае да се самоубие.  " Зелените документи " са нещо доста значимо. Те трябваше да се вкарат много по -рано, доста преди да стартира четвъртата вълна, която е в разгара си ", добави поетът.

По думите му през цялото време има поредна политика - ту локдаун, ту разформироване на всевъзможни ограничения.

" Мерките въобще не се съблюдават, хората не носят маски. Ако няма " зелени документи " ще има локдаун ", безапелационен е Левчев.

Според събеседника една от грешките, които са били позволени във връзка с Ковид-19, е, че не са се появявали задоволително лекари, които да осведомяват обществото.

 

" Има налудничави теории - за чипове, за Бил Гейтс и впрочем. В обществените мрежи има всичко. Населението е привикнало да има съмнение към властта и да има вяра на махленските злословия, които се носят по улицата ", каза поетът пред .

" Погледнах данните и видях - в Израел са умряли двама души от Ковид-19 за деня, в България - над 310. В Испания - 0 ", уточни той.

В страните, в които имаме 70-80% имунизирани, антиваксърите са 20-30%, посочи той. 

" Тук имаме над 50% от хората, които не са имунизирани и споделят, че не желаят да го създадат. Страх ги е от имунизациите повече от пандемията ", посочи Левчев.

Поетът разяснява и световното стопляне.

" Често пъти хората, които отхвърлят съществуването на вируса, са и тези, които не имат вяра и на световното стопляне. А това са страшни проблеми пред света. Не се вижда световното стопляне и вирусът. А те са невидимите врагове в две международни войни, които водим сега ", уверен е събеседникът.

Левчев уточни, че се надява у нас въпреки всичко да бъде образуван кабинет след изборите.

" Харвардските момчета " - Кирил Петков и Асен Василев, ще завоюват доста гласове, а въпросът с двойното поданство на Петков няма да понижи гласовете за " Продължаваме промяната ", счита поетът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР