БГНЕС Много от нещата, които съм си мислел, много от нещата,

...
БГНЕС
Много от нещата, които съм си мислел, много от нещата,
Коментари Харесай

Минеков: Загубих си времето на един площад

 БГНЕС " Много от нещата, които съм си мислел, доста от нещата, за които съм се надявал, ще ги направя, ще ги извърша. Някои от тях ще оставя в завещание на идващите, които идват тук, само че по този начин ще ги оставя, че ще ги принудя да ги свършат до дъно. Има метод по какъв начин да се случи това. “ " Имам къс период, но в този период ще направя всичко допустимо жътварите да бъдат готови за една добра беритба “, акцентира служебният министър на културата.

Сформирани са инициативни групи за промени в настоящи закони, заяви министърът на културата. Целта е, когато новото Народно заседание се образува, да има към този момент готови оферти.

По проекта за възобновяване чакаме европейско финансиране от близо 50 милиона евро - това се приближава до годишния бюджет на министерството и би било доста значително, разяснява Минеков.

" Имам чувството за корупция “, съобщи още той във връзка с активността на министерството на културата през годините. Предстоят инспекции в тази посока.

Ревизията ще обхване всички браншове, удостовери  в предаването " Преди всички “.

" Разкрития ще има. Вероятно някои от нещата ще бъдат ориентирани към българската прокуратура. Там не разгадавам обаче, че нещо може да се случи, но ще насочим нещата и към ОЛАФ, и към Европейската прокуратура, откъдето чакам мощна и здрава ръка. “

разясни още, че до него са адресирани голям брой тъжби.

" Впечатляващо е безобразието към монументи на културата. За страдание други финансови ползи стоят надалеч по-високо, в сравнение с полезността на нашата история и минало.

Запитан какво е политическото му бъдеще, Минеков уточни:

" След изборите, когато има към този момент нов парламент и нов министър, аз ще отида на море, тъй като три години не ми се е случвало. Миналата година си изгубих времето на един площад, тъй като не се стигна до пожелания триумф. От три години не съм ходил на море. Но тов ще стане, когато имаме нов парламент и министър председател. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР