БГНЕС Крайно време е всички партии да заявят своето мнение за

...
БГНЕС
Крайно време е всички партии да заявят своето мнение за
Коментари Харесай

Благоев: Не може армия, която идва като агресор, да има паметник, на който пише освободителка

 БГНЕС " Крайно време е всички партии да заявят своето мнение за мемориала на окупационната руска войска. 30 години се борим с ремонт, а не с взривяване на сходни монументи “. Това съобщи журналистът Горан Благоев пред БТВ във връзка самодейността за унищожаване на паметника на българо-съветската войска. 

Припомняме, че инициативна група за разглобяване на паметника прикани институциите да се произнесат за бъдещето на монумента, а общински съветници на " Демократична България " са внесли отчет, с който общинският съвет да задължи да изиска от страната пренасяне на монумента отвън центъра на София.

" От април 93-та година Столичния общински съвет има позволение за ремонт, а държавното управление на Беров го стопира ", изясни още той.

" Не може войска, която идва като агресор, да има монумент, на който написа " освободителка “. Този монумент е българско дело. Комунистическата партия събираше пари, както за " летящата паница “. Радев преди да се изрича от едната част от българите, трябваше да пита какво мисли и другата част. Всичко това би трябвало да се реши през днешния ден от изпълнителната власт “, сподели още Горан Благоев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР