БГНЕС Има такъв народ, подкрепени от Демократична България“ и Изправи се!

...
БГНЕС
Има такъв народ, подкрепени от Демократична България“ и Изправи се!
Коментари Харесай

НФСБ: Шоуто на Слави предадe националните интереси в услуга на ДПС и Ердоган

 БГНЕС " ИТН ", подкрепени от " Демократична България “ и " Изправи се! Мутри вън! “ постановиха премахването на рестриктивните мерки за броя секции в страни отвън Европейски Съюз. Етническата партия Движение за права и свободи получи безспорно преимущество с тази опция – да разкрие безграничен брой секции в Република Турция ". Това се чете в позиция на НФСБ, публикувана до медиите.

" Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях - Шоуто на Слави и така нататък нови партии върнаха думата на Ердоган да дефинира живота в България и на Движение за права и свободи като основен фактор за ръководството на страната ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се управлява и провежда от турската страна. И вносителите на измененията в Изборния кодекс го знаят “, се чете в позицията на партията на.

" През 2015 година НФСБ спряхме мераците на турската страна да диктува вота на българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35. През 2017 година партиите от " Обединени патриоти “ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на " Обединени патриоти “, ЦИК одобри декларациите да се подписват персонално в секциите, с цел да се спре безконтролното гласоподаване под строй ", се чете в декларацията на НФСБ.

" Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните ползи в услуга на Движение за права и свободи.        

НФСБ е изрично срещу направените промени в Изборния кодекс. Те са проява на национално изменничество - дават опция на Движение за права и свободи и Турция да дерибействат в българския Парламент! ", приключва позицията на НФСБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР