BGC Partners постигна споразумение с бивш старши партньор след обвинения,

...
BGC Partners постигна споразумение с бивш старши партньор след обвинения,
Коментари Харесай

BGC урежда дело с бивш партньор за предполагаема измама за 35 милиона долара

BGC Partners реализира съглашение с някогашен старши сътрудник след обвинявания, че е взел участие в скица за 35 милиона $ за машинация на брокера.

< Базираният в Ню Йорк брокер, управителен от милиардера Хауърд Лутник, съди Ксавие Алкан, който беше дълготраен сътрудник в офиса на групата в Лондон, дружно с данъчен консултант на име Майкъл Вини. BGC упрекна двамата в образуване на скица за отклонение на данъчни заплащания в личните им джобове.

Съдебни чиновници споделиха, че BGC е постигнала съглашение с Alcan преди производството, което трябваше да стартира във Върховния съд на Лондон тази седмица. Преди това групата е прекратила производството против Viney.

BGC отхвърли коментар. Човек, осведомен с въпроса, сподели, че Алкан към този момент не работи в BGC. Алкан не беше открит за коментар.

Брокерът заведе дело преди към три години, потвърждавайки, че Alcan е „ насърчил “ Viney да трансферира милиони лири фирмени пари, дължими сред данъчните управляващи на Обединеното кралство и BGC, вместо това в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР