БГ звездите не страдат само от звездомания. Много от тях

...
БГ звездите не страдат само от звездомания. Много от тях
Коментари Харесай

Азис с биполярно растройство, Тони Стораро с паник атаки, Георги Стайков в инвалидна количка…: Страшни болести покосиха БГ звездите!

БГ звездите не страдат единствено от звездомания. Много от тях за жалост се борят със напълно действителни заболявания – едни по-успешно, други не толкоз. През годината съумяха да преборят най-коварното заболяване именитият композитор Развигор Попов и известният артист от Народния спектакъл Валентин Танев. Не обича да разяснява обществено здравословното си положение “бащата ” на “Диана експрес ” Митко Щерев. Но с помощта на лечението сериозното му заболяване очевидно е овладяно, настояват негови сътрудници.

Азис живее и пее с биполярно разстройство

Азис призна в медиите, че от няколко години е с диагностицирано психическо заболяване. Костинбродският славей е жертва на биполярно разстройство, което не е необичайност и измежду международните звезди. Като най-известен е образецът с холивудската звезда Катрин Зита-Джоунс.

 Страшни заболявания покосиха БГ звездите Снимка: Фейсбук

Близките на краля на попфолка в никакъв случай не са се оплаквали от неговото положение, само че се тормозили за самия него в такива интервали. Въпреки че за биполярното разстройство са присъщи сезонните остри смени – пролет и есен, на меланхолия с възвишеност, изпълнителят на шлагера “Сен Тропе ” успявал да овладее пристъпите с съвременни препарати.

Паник офанзиви мъчат Тони Стораро

Наскоро Тони Стораро се оплака, че от известно време го изтезават паник офанзиви. Попфолк ветеранът се държи супер самонадеяно на сцената, само че зад кулисите обстановката била по-различна. Снажният артист довери, че се разтрепервал от боязън преди някои от концертите си.

 Азис с биполярно растройство, Тони Стораро с паник офанзиви, Георги Стайков в инвалидна количка...: Страшни заболявания покосиха БГ звездите! Снимка: Фейсбук

 

“Пулсът ми се ускоряваше доста, мислех, че ще припадна ”, разкрива хитовият реализатор.

Тони се оплаква от мощно сърцетуптене.

 

Сашка Васева се бори със слепотата

Тежкото заболяване на Сашка Васева цяла година бе вест №1 в родните медии. Дупнишката Мадона съвсем изцяло загуби зрението си поради израстък в мозъка. След като у нас дълго време не съумяха да й слагат вярната диагноза, Васева потърси лекарска помощ в Германия. И позитивните резултати не закъсняха.

Сашка е уверена, че ще прогледне.

Изпълнителката на чалга класиката “Доларите в марки ” се върна в родината в доста по-добри положение. И показва отлична форма на “Пирин фолк ”. За страдание певицата продължава да разграничава единствено силуети. Но немските доктори са й дали обещание, че след нов курс на лекуване има огромна вяра да възвърне зрението си.

Дидо от Д-2 една година без глас

Наскоро Деян Каменов от именитата поп тайфа Д-2 уточни повода, поради която над година не е взел участие в никакви музикални събития, нито е влизал в звукозаписно студио.

“Развих възли на гласните струни и имаше действителна заплаха да изгубя гласа си ”, описа Дидо.

Това страдалчество се среща доста постоянно измежду артистите като разследване на претоварване на гласа.

 Страшни заболявания покосиха БГ звездите Снимка: Instagram

Бившият вокалист на Д-2 обаче, сходно на Лили Иванова, съумява да надвие казуса, поради който е щял да остане отвън специалността. Това е станало със специфични процедури и непоколебим режим. През лятото Каменов се завърна триумфално на поп сцената с новата си тайфа Dee Stoned. И в клипа към едно от частите даже се пали с напалм дружно със своята балдъза Кристина Кулиш.

Богдан Томов едвам прескочи трапа

“Живея втори живот! ”, разгласи малко преди 67-ия си рожден ден Богдан Томов.

Изпълнителят на шлагера “Фото, апелирам ” е бил настигнат ненадейно от тежко неврологично затруднение, разясни самият той.

Половин година след интервенцията, отървала го от нечовешките страдания, артистът и тв водещ продължава да се възвръща.

“Ходя постоянно на процедури, не се давам, извършвам си уговорките ”, похвали се Боби Сабото.

Близо две години артистът обитавал в пъкъла. Поп ветеранът позволява, че тежко прекаран Коронавирус отключил заболяването.

“Аз обаче по принцип съм спортна натура и не преставам самоуверено напред ”, не пада духом Томов.

Дископатия изтерза Стефан Мавродиев

“Бера душа! ”, изви от болежка пред “България Днес ” предишния месец Стефан Мавродиев.

Гонещият 80-те доайен на Младежкия спектакъл е на легло с тежка дископатия. Болките били ужасни, а огромният артист въобще не можел да се движи.

Маврото не крие, че ненапълно виновност за положението си имал и самият той. Една от дребното живи митове на седмото изкуство у нас дълго време отлагал интервенцията. И чак когато болките станали нетърпими, кандисал да се остави в ръцете на хирурзите. Операцията била с цялостна анестезия, само че звездата от “Козият рог ” дълго по-късно не се възстановявал. Дори в един миг почувствал, че страданията му сякаш се усилват. Слава Богу, през днешния ден Мавродиев е доста по-добре. И даже върви на подготовки с корсаж по гледище на лекарите, издават негови близки.

Яна Титова на борба с автоимунно заболяване

Актрисата Яна Титова, която се изявява доста сполучливо и като режисьор, е храбра освен на екрана или зад камерата, само че и в действителния живот. Половинката на артиста Алекс Алексиев разгласи, че от известно време води борба със здравословен кусур.

“Имам проблем, който още не е отшумял, само че се старая да не ми пречи. Имам автоимунно заболяване. И съм си поискала да се грижа повече за себе си през новата година. Да си почивам и нищо да не върша. Това обаче не го умея, както и да съм спокойна ”, разясни Титова.

Напук на заболяването, Яна реализира нов връх с лентата “Диада ” след режисьорски си дебют с “Доза шастие ”. В основната роля дебютира младото дарование Маргарита Стойкова, оповестена неотдавна за “Европейска изгряваща звезда ” на “Берлинале ”.

Георги Стайков е прикрепен към инвалидната количка

Една от легендите на късното соцкино – звездата от “Вчера ” и “Сега накъде ” Георги Стайков, към този момент не може да се придвижва независимо.

Стайков дава луди пари за медикаменти.

 Страшни заболявания покосиха БГ звездите Снимка: Hotarena

През 2019-а артистът бе диагностициран с нелекото заболяване множествена склероза и през днешния ден е прикрепен към инвалидната количка.

“Три пъти в седмицата си удрям копаксон, доста скъпо лекарство. Слава Богу, ми го отпускат от здравната каса, че другояче излиза към 1800 лева месечно ”, разказа патилата си тогавашният сексидол на родното седмо изкуство.

Болният артист живее напълно самичък в бургаския си апартамент, само че неотдавна за него се грижи новият му другар Ибрахим. Общуването с него е ободрило артиста и той се надява скоро да тръгне отново с проходилка.

Източник – Hotarena

Още вести четете в секция Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР