БГ Тол и са изненадали неприятно шофьор на Е-79 между

...
БГ Тол и са изненадали неприятно шофьор на Е-79 между
Коментари Харесай

Спряха шофьор заради винетка между Враца и Монтана, дойдоха и катаджии и стана страшно

БГ Тол и са изненадали неприятно водач на Е-79 сред и Монтана. Случката се разиграла към 11 часа в неделя.

Лек автомобил " Ауди А6 “, ръководен от 23-годишно момче от Оряхово, пътувал в посока Враца. На разклона за Вършец колата била спряна от дежурен патрул на БГ Тол, който преди този момент получил сигнал, че към него идва кола с нарушавания. Докато екипът правил надзор, наглият оряховчанин разказвал по какъв начин преди този момент бил на празненство в прочут столичен клуб, където го почерпили с кокаин.
свързани новини25477на 21.02.20205203на 17.02.2020
Докато го проверявали, при тях спрял патрул на " Пътна полиция ", с цел да види дали всичко е наред. Като разбрали какъв брой нарушавания има младежът, ченгетата решили да го ревизират и те, споделя " БулНюз ".

Униформените тествали водача за алкохол и опиати, при което дрегерът отчел съществуване от 0.60 промила в издишания въздух, а техническият апарат реагирал положителено за кокаин.

Като видял резултатите от тестванията, 23-годишният безочливо декларирал на служителите на реда, че нямат право да му вземат книжката, защото е чешка, само че те прибрали свидетелството му за ръководство на МПС и свалили номерата на колата.

Младежът е арестуван за 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане в районното ръководство на Враца.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР