БФВ с рекорден бюджет за 2023 г. от над 10,4

...
БФВ с рекорден бюджет за 2023 г. от над 10,4
Коментари Харесай

Федерацията по волейбол с нова управа, инж. Петър Кънев с най-висока оценка

БФВ с рекорден бюджет за 2023 година от над 10,4 млн. лева

Общото заседание на Българската федерация по волейбол (БФВ) избра новите членове на Управителния съвет. Това се случи през вчерашния ден на съвещание, което продължи повече от 6 часа. 
УС към този момент се състои от 16 членове. Досега броят им беше 25.

След гласоподаване на 94 делегати на форума членове на УС стават (изброяването е по азбучен ред) Александър Попов, Александър Маджуров, Александър Иванов, Борислав Кьосев, Венислав Йонев, Давид Давидов, Евгени Иванов, Живко Желев, Ивайло Константинов, Илия Динков, Красимир Илиев, Николай Иванов, Огнян Томов, Петър Кънев, Сашо Йовков и Станислав Николов. Те ще завършат мандата до 2024 година.

От претендентите най-вече гласове получи досегашният член на УС и вицепрезидент на Федерацията Петър Кънев – 84, като по този метод оглави класацията. 

„ Това е едно огромно самопризнание за това, което прави Федерацията и това, което върша аз за волейбола. Като вицепрезидент съм главен уредник и спонсор на Демакс лига дами. Това е самопризнание и за работата на останалите членове на Изпълнителното бюро – Давид Давидов, Илия Динков и Ивайло Константинов “, сподели пред Флагман.бг инж. Петър Кънев, потърсен за коментар. 
Той посочи, че персонално неговата оценка е доста висока за волейбола в Бургас. Двама от членовете на УС са представители точно от морския град – Огнян Томов – президент на Нефтохимик, и доктор Александър Маджуров, президент на Дея спорт. 

„ И двата тима са в четворката на волейбола в България. Тепърва предстоят съществени борби за шампионската купа и от свое име и от името на всички другари на спорта в Бургас желая да ги поздравя за избора им на членове на УС и да не престават да потвърждават превъзходството си пред другите клубове “, сподели още инж. Кънев. 

Друга значима вест от Общото заседание на БФВ е, че е признат рекорден проектобюджет на федерацията за 2023 година, а точно 10 403 456 лева Финансирането от Министерството на спорта са 4 706 456 лева Приходите от стопанска активност са 3,3 млн. лв., а от регламентирана активност – 2 350 000 лева Най-големият разход е за Европейското състезание за мъже, на което Варна е един от домакините. 1,2 милиона евро е единствено таксата към Европейската конфедерация CEV. Всички разноски по организацията и провеждането на шампионата са над 1,3 милиона лв..

Първенството трябваше да се организира в новата зала в Бургас, само че за жалост на този стадий това няма по какъв начин да се случи, сподели в умозаключение вицепрезидентът на Федерацията.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР