БФС за пореден път се наведе нагло на Левски и

...
БФС за пореден път се наведе нагло на Левски и
Коментари Харесай

Скандално: БФС помилва Левски за мача с Ботев

БФС за следващ път се наведе безочливо на Левски и анулира наказването мачът против Ботев да е без аудитория. Днес се събра Апелативната комисия към БФС, която промени глобата на Дисциплинарната комисия и по този начин вместо целият стадион, затворен ще бъде единствено бранш " А " за дуела с канарчетата като това не включва ВИП зоните и ложите. 

“Официален документ, доказващ степен на отчасти засягане или пострадване, не е бил показан пред Апелативната комисия. ДК всъщност все още на гледането е взело вярно решение при наличните доказателства. Ние желаеме спомагателни доказателства и всевъзможни други показания. При установяването на незнчителни пострадвания, които не могат и да бъдат потвърдени... Лекарят, който е бил на срещата, е предложил обзор на физиотерапевта, само че той е бил отхвърлен. Той е отказал всевъзможен обзор. Дори не е посочил място на пострадване. Искам ясно да различите, че ДК и АК работят на правилото на съдилищата. Всички тимове до май месец имат право да прегладат правила. Последствията би трябвало да бъдат открити образно. Когато няма по какъв начин да ги докажете, става дума против дума.

За хвърлените предмети и бомбите има наказания. АК удостовери в огромна част решенията на ДК. Доказателствата би трябвало да бъдат безспорни. Как може нито едно видео да не потвърди пострадвания. На тази фотография не може да се познае какво има на този крайник. Да, има хвърлен предмет и пиротехнически средства, за които има наказания. Физиотерапевтът сподели, че това не е обикновено и не би трябвало да има такива прояви. Ако прочетем отчета за произшествия, ще видите, че на няколко места е казано, че са хвърлени голям брой предмети от Сектор А. Именно поради това АК затваря Сектор А ”, съобщи ръководителят на АК Валери Апостолов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР