БФС явно си е е поставил за цел да достигне

...
БФС явно си е е поставил за цел да достигне
Коментари Харесай

БФС подгони ФИФА по богатство, глобява вече за псувни на публиката

БФС очевидно си е е сложил за цел да доближи финансовите обороти на ФИФА. Няма по какъв начин да разбираем другояче всеобщите санкции за псувни на стадиона, наложени за мачовете през уикенда.

В никакъв случай не утвърждаваме ругатните, защото на трибуните би трябвало да има повече деца. Но и не се сещаме за мача или стадион, на който да не се псува. Ако ще феновете да да двама.

Левски, ЦСКА-София, Берое, Славия изгоряха с по 1000 лева поради новата дисциплинарна мярка, наложена от Комисията по нравственос и феърплей - за нецензурни и вулгарни викания. Лидерът във Втора лига - Ботев Враца, също е осъден за псувни, само че с 250 лева

Берое отнесе спомагателна глоба в размер на 5000 лева - за несъблюдение наредбите на делегата. Заралии издигнаха афиш против Лудогорец и притежателя на клуба Кирил Домусчиев.

Не липсват и солидни самостоятелни санкции. Костадин Ангелов, треньорът на Витоша Бистрица, е лишен от права за 1 среща и санкциониран с 2 бона за засегнатост на длъжностно лице.

За засегнатост на длъжностно лице от основния мениджър  се санкционира и Септември с 4000 лв.. Не излиза наяве дали пиперливите реплики са излезли от устатата на Георги Марков или Кристиян Добрев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР