БФС вдига глобите за обиди от страна на длъжностни лица

...
БФС вдига глобите за обиди от страна на длъжностни лица
Коментари Харесай

До 10 бона глоба за псувни по съдии

БФС подвига санкциите за обиди от страна на длъжностни лица в клубовете от Първа и Втора лига във връзка с съдийството.
" Бе разисквано да се усилят глобите за направени мнения от длъжностни лица, които са на работа в професионален клуб, по адрес на съдийството. Дисциплинарният устав е свободен за всички и санкциите, които се постановат в този момент, могат да се видят. Просто би трябвало да има отчети, че длъжностни лица разясняват съдиите. Глобата за първо нарушаване е 5000 лв., за второ - 10 000 лв. ", сподели зам. изпълнителният шеф на централата Павел Колев.
Бе конкретизирано, че е налице и санкция за спортни шефове и президенти на клубове, които си разрешават обидни мнения по адрес на съдиите. Тя се равнява на 3000 лв.. 
" Всичко би трябвало да е разказано в отчетите. Наказанията ги има. Венци Стефанов сподели, че си е патил. Но би трябвало да вдигнем още санкциите, да стане по-рестриктивно и да се знае ", сподели на собствен ред Боби Михайлов.
За старта на плейофите комисията по нравственос и феърплей ще има опция да сезира след всеки кръг съответните комисии, най-много Дисциплинарната, при произшествия, случили се на терена по време на мачовете от Първа и Втора лига, които не са отразени в отчетите на длъжностните лица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР