БФС трябва да си дадат сметка, че са отговорни за

...
БФС трябва да си дадат сметка, че са отговорни за
Коментари Харесай

Денков: БФС трябва да си дадат сметка, че са отговорни за цялата тази сага около мача на България срещу Унгария

БФС би трябвало да си дадат сметка, че са виновни за цялата тази сага към мача на България против Унгария. Това сподели министър председателят акад. Николай Денков след срещата си с новия кмет Васил Терзиев.

След няколкодневна сага срещата бе планувана още веднъж за Националния стадион " Васил Левски " в София в четвъртък от 19 часа при закрити врата.

" Цялата преписка тече сред УЕФА и БФС. Това е решение, което те са взели, а страната няма право да се намесва. Ние можем единствено да помогнем да помогнем. В момента се разискват всички ограничения за безвредно протичане на мероприятието. Министерство на вътрешните работи ще спомага. Утре те ще дадат брифинг с информация. До тази обстановка обаче се стигна, тъй като от няколко години българският футбол върви стабилно надолу, би трябвало да се промени нещо.

 БФС би трябвало да си дадат сметка, че те са виновни за тази обстановка. Държавата няма право да се намесва, само че на всички е ядно, че би трябвало смяна. Аз като жител имам право да слага въпроса, че е нужна смяна ”, сподели още той. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР