БФС тежи от самото начало. Не е имало някакъв градивен

...
БФС тежи от самото начало. Не е имало някакъв градивен
Коментари Харесай

Бушняков: Няма механизъм, по който Борислав Михайлов да бъде отзован

БФС тежи през цялото време. Не е имало някакъв конструктивен миг. Целият метод на избиране на Изпълкома на БФС е тотално циничен. Това разяснява пред БНР Никола Бушняков - редактор и създател в " Консерваторъ " и зам.-председател на Сдружението " Левски на Левскарите ". 

" Там се събират всички футболни клубове в България и всеки има право на един глас. Говорим за едни дребни тимове от села и паланки, които са доста лесни за манипулиране ", изясни той и добави също, че  няма отчетност на ръководителите на БФС

" Сега седим и чакаме Борислав Михайлов да подаде оставка.  Няма механизъм, по който той да бъде отзован. Няма по какъв начин да му бъде потърсена отговорност за резултатите и неуспехите ".

В изявление за предаването " Преди всички " Бушняков означи, че  точно тези недостатъци разрешават да съществува моделът " Бащица " .

Той разяснява и събитията от четвъртък вечер и погрома в София. Според него  обединяването на другите агитки е било невиждано . По думите му  не е имало никакво напрежение сред тях . Бушняков е безапелационен, че  в случай че публиката беше на стадиона, всичко щеше да е доста по-спокойно

По думите му огромна част от почитателите на " Левски " са били на митинга, само че не проведено.  Ние до ден сегашен не знаем кой е уредникът на този митинг , акцентира той. 

Това управление на Футболния съюз би трябвало да бъде отстранено , удостовери Никола Бушняков и сподели: " Да потърсим отговорност от обществените подстрекатели на митинга - това са тъкмо ръководителите на БФС и арогантното им отношение към цялото ни общество ".

Според него  в случай че Михайлов остане на поста, са вероятни още такива митинги и подиуми по улиците.  Когато и да напусне Борислав Михайлов, ще бъде късно, счита той.И въпреки всичко Никола Бушняков изрече мнение, че  играем порядъчен футбол предвид на това в каква конюнктура изобщо тези играчи израстват като футболисти

" Н ие нямаме материална база, нямаме методологии, виждате какво съставлява ръководството на федерацията  - това са 18 години, в които следва едно струпване на провали, на зле свършена или въобще не свършена работа, най-после ръководителите на футбола при този митинг излизат и декларират, че не знаят какво се случва и против какво и кой стачкуват хората ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР