БФС търси стадион, на който ще играе баражът между 13-ия

...
БФС търси стадион, на който ще играе баражът между 13-ия
Коментари Харесай

Търси се стадион с ВАР, който да приеме баража за efbet Лига

БФС търси стадион, на който ще играе баражът сред 13-ия в Първа лига Ботев Bp и 4-ия във Втора лига отбор на Етър. Срещата е планувана за 28 май, събота и по принцип стадионът се дефинира по географски принцип. Но след огромната издънка преди година, когато бе дадена доста противоречива дузпа за Ботев Bp при триумфа над Септември Сф, осъществена от Христо Златински, в този момент БФС желае непременно стадионът, на който ще се организира доста значимият дуел, да е оборудван със система ВАР. Така че съвсем несъмнено баражът ще се организира в София или Пловдив. Избраното оборудване ще бъде оповестено през днешния ден.
 УЕФА ще вкара ВАР за полуфиналите на Лигата на конференциите
УЕФА ще вкара ВАР за полуфиналите на Лигата на конференциите

Това беше единственият шампионат, в който технологията не беше въведена през сегашния сезон

" Много неприятно за мен е, че баражът ще бъде тъкмо против Ботев Bp. Само допреди година работих там и помогнах за оставането в Първа лига. Но хората във Враца би трябвало да си зададат въпроса за какво за втора поредна година Ботев е в това състояние ", разяснява пред " Мач Телеграф " треньорът на Етър Веселин Великов.

" Истината е, че Царско село бяха по-опасният вид за нас като противник на баража. През пролетта те се показаха много по-добре и нямат загуба в плейофите. Явно някои от чужденците им са положителни футболисти. Сега нашият противник обаче е Ботев Bp и ние ще създадем всичко допустимо да ги победим. Оставих доста другари във Враца, само че всички в града би трябвало да знаят, че в този момент съм в Етър и желая непременно Велико Търново да се върне в елита ", добави Великов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР