БФС също обяви, че мачът между България и Унгария ще

...
БФС също обяви, че мачът между България и Унгария ще
Коментари Харесай

И БФС обяви, че мачът ще е в София! Централата обвини община Пловдив за огромната каша

БФС също разгласи, че мачът сред България и Унгария ще се изиграе на националния стадион " Васил Левски " в четвъртък от 19:00 часа.

Ето какво написаха от централата:
 Официално: България - Унгария ще се играе на националния стадион
Официално: България - Унгария ще се играе на националния стадион " Васил Левски "

Ето какво написаха от унгарската федерация

" След невижданото решение на община Пловдив да наруши предварителното съглашение за потребление на стадион " Христо Ботев " и да даде отвод на националния тим на България да организира идващия си мач от европейските квалификации на оборудването, и последвала връзка сред всички заинтригувани страни, в това число държавните управляващи, през днешния ден УЕФА разпореди дуелът сред България и Унгария да бъде изигран на Националния стадион " Васил Левски " в София на 16.11.2023 година от 19:00 часа при закрити врата.

Решението на европейската централа е основано на настоящо мнение на Столична дирекция на вътрешните работи, която се ангажира с опазването на публичния ред преди, по време и след края на срещата. Изразената позицията на Столична дирекция на вътрешните работи е въз основа на смяна на събитията - решението на УЕФА за недопускане на аудитория на стадиона.

Предвид гаранциите за застраховане на реда от страна на столичната полиция, мачът ще се организира на Националния стадион " Васил Левски ". "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР