БФС публикува важна информация за футболните фенове, които предстоят да

...
БФС публикува важна информация за футболните фенове, които предстоят да
Коментари Харесай

Ще има фен зона за българските запалянковци в Скопие

БФС разгласява значима информация за футболните почитатели, които предстоят да следят онлайн мача сред Северна Македония и България, който ще се играе в понеделник от 21:45 часа в Скопие.

Всички ентусиасти, които са подали поръчка за билети ще могат да ги получат на особено проведената почитател зона за български ентусиасти на адрес: Skopje 1000, ul. Lazar Licenovski (Sportska Zala Kale) сред 18:00 и 18:45 ч. локално време, след което ще започва ескортирането на българската агитка към блок 11 на стадиона.

Фен зоната ще отвори порти в 12 часа, а в нея българите ще могат да паркират своите коли при всички условия за сигурност.

На място в северномакедонската столица българските почитатели могат да получат спомагателна информация във връзка със декларираните билети, приемането им и ескортирането до стадиона на тел. +359 895 751838.

От БФС подсетиха, че към този момент е изминал срокът за подаване на поръчки за билети, а на място няма да бъдат продавани пропуски на българи, които не са подали предварителна поръчка. Това се прави от основание за сигурност от страна на северномакедонските управляващи.
 За първи път от 2013-а година насам...
За първи път от 2013-а година насам...

България вкарва най-малко 5 гола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР