БФС има удоволствието да съобщи на футболната общественост, че България

...
БФС има удоволствието да съобщи на футболната общественост, че България
Коментари Харесай

България набира национали за първото е-европейско първенство

БФС има удоволствието да заяви на футболната общност, че България съобщи присъединяване за първото по рода си е-европейско състезание - UEFA eEURO 2020 - а родните ентусиасти ще имат опция да съставляват страната си на финалите на гейминг шампионата.

Състезанието е най-мащабният е-футбол план към днешна дата, а съперниците ще мерят сили само и единствено на новата игра на KONAMI eFootball PES 2020, отдадена на действителното европейско състезание идното лято. Крайната цел на всички страни ще бъде да се класират за физическия заключителен шампионат в Лондон, плануван за 9 и 10 юли 2020 година, в навечерието на борбата за златото на стадион " Уембли ".

Победителите в гейминг конкуренцията ще получат билети за финала, както и парична премия. Всяка федерация, декларирала присъединяване, ще би трябвало да излъчи народен тим от сред двама и четирима играчи. Кой може да взе участие? Основният фокус на шампионата е отборният детайл, който стои в сърцевината на футболната игра - и точно заради тази причина всяка асоциация ще избере сред двама и четирима геймъри, които да съставляват страната.

Финалните сформира ще бъдат определени с онлайн шампионати сред ноември 2019 и януари 2020 година, след което идва ред на европейските квалификации за класиране на финалния шампионат. Всеки геймър с навършени 16 години може да се записва на уеб страницата на шампионата - eEURO2020.com, като наложителните условия са да има копие от играта и да взе участие от името на родната си страна.

За повече информация посетете уеб страницата на надпреварата - UEFA eEURO 2020.
 Символична цена на билетите за мача на младежите със Сърбия
Символична цена на билетите за мача на младежите със Сърбия

Двубоят от квалификационна група 5 ще се играе на 11 октомври
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР