Безупречната серия на Маями като домакин продължава с пълна сила.

...
Безупречната серия на Маями като домакин продължава с пълна сила.
Коментари Харесай

Маями продължава без грешка у дома - 11 от 11

Безупречната серия на Маями като хазаин продължава с цялостна мощ. Хийт надвиха със 135:121 против Атланта след продължение и по този начин резервираха съвършените си индикатори на личен терен, като към този момент имат 11 победи в 11 мача от началото на сезона в “Американ Еърлайнс Арина”.

Jimmy Butler hit this clutch three to send it to OT

The Heat would go on to beat the Hawks 135-121. pic.twitter.com/tFO9MofSG3
— ESPN (@espn) December 11, 2019
Баскетболистите на Хийт бяха повече от безапелационни в продължението, в което позволиха едвам 4 точки, а от своя страна осъществиха 18. Дънкан Робинсън изравни върховото достижение в клубната история с 10 осъществени торйки, завършвайки с общо 34 точки, а повече от него вкара единствнео Кендрик Нън - 36. Бам Адебайо се поздрави с първи “трипъл-дабъл” в НБА - 30 точки, 11 битки и 11 асистенции, а Джими Бътлър приключи с 20 точки, 18 битки и 10 асистенции.

ДеАндре Хънтър с 28 точки бе най-резултатен за Атланта, до момента в който Трей Йънг завърши с 21 точки и 9 асистенции. Винс Картър имаше устойчиво включване като запаса с 12 точки (4/10 от тройката) и 4 асистенции.

Jimmy Butler reacted to Trae yelling " It's over! " before Miami went on to win pic.twitter.com/giRHONC57M
— ESPN (@espn) December 11, 2019
“Горещите” изоставаха с 6 точки разлика при по-малко от минута до края на четвъртата част, като в този миг Джими Бътлър съобщи, че е чул по какъв начин Трей Йънг крещи, че “всичко е свършило”. Маями отговори с 22 следващи точки - последните шест в постоянното време и първите шестнадесет в продължението, с цел да се поздрави с общо осемнадесетата си победа през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР