Безумно е да се мисли, че държавата може да вземе

...
Безумно е да се мисли, че държавата може да вземе
Коментари Харесай

Борисов: Безумно е да се мисли, че държавата ще взима деца

Безумно е да се мисли, че страната може да вземе децата. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в предаването „ Тази заран “ по бТВ.

„ Обръщам се към нашите сънародници и запитвам какво страната ще ги прави тези деца, къде ще ги настани? Единственото, което го има и в закона, е, че в случай че заловен родител, който изнасилва детето си, тъй като още когато бях основен секретар имаше една доста хубава акция за домашното принуждение, в случай че го пребива като куче, даже кучетата, когато някой ги тормози или домашните животни, ние всички се подвигаме да ги защитим, и в този момент го има от закона “, добави Борисов.

„ Когато едно дете е лишено и изхвърлено да седи на вън в мръсотията, в калта без грижа, без здравно обслужване, без да върви на учебно заведение като животно, безусловно. Така ли би трябвало да стоим и да ги гледаме, това ли е вярното и хуманното? Как ще влезем в едно обикновено семейство и ще му вземеш детето. Как ще го вземат и да го вземат къде ще го заведат “, изясни още министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР