Безумието да се изхвърлят стари автомобилни гуми продължава в Петрич.

...
Безумието да се изхвърлят стари автомобилни гуми продължава в Петрич.
Коментари Харесай

Безобразното изхвърляне на стари гуми на забранени места в Петрич

Безумието да се изхвърлят остарели автомобилни гуми продължава в Петрич. Поредните бяха събрани, оповестиха от Общината.
 Община Петрич
Безобразното изхвърляне на излезли от приложимост автомобилни гуми на непозволени места продължава в Общината. Служители на звено „ Общинска защита “ събраха следващото голямо количество остарели гуми от добре известни към този момент проблематични точки.
 Община Петрич
Те са били струпани на няколко места. Гумите още веднъж ще бъдат извозени до профилиран обект за авансово отнасяне, преработване, оползотворяване и/или неутрализиране. Всичко се прави за сметка на общинския бюджет.
 Община Петрич
Община Петрич приканва жителите да подават информация, в случай че виждат изхвърляне и скупчване на гуми втора ръка - гумите ще бъдат събрани и предотвратено горенето, отговорност ще понесат и тези, които ги изхвърлят, в случай че се открият на място.

Жителите на град Петрич не престават да са пострадали от безумието на някои хора, които трансформират в свое всекидневие палежите на гуми и тровят въздуха без да се замислят за последствията , които ще бъдат и за самите тях.
 Община Петрич
Огромна е виновността в тези случаи на хората и компании, които изхвърлят гумите и дават материал за последващото палене . Това е следвало да се случи и с последно събрани остарели автомобилни гуми.

Общината приканва още за отговорност - персонална и социална.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР