Безумие е толкова важен двубой за купата да се играе

...
Безумие е толкова важен двубой за купата да се играе
Коментари Харесай

Феновете на „Черноморец“ в потрес заради мача с пловдивския Локо

Безумие е толкоз значим дуел за купата да се играе в работен ден по обяд, когато хората са на работа, вайкат се ентусиасти

Лидерът на Трета Югоизточна лига Черноморец посреща Локомотив (Пд) на стадиона в „ Лазур “ на 28 октомври (понеделник). Мачът от шампионата за Купата на България ще е обаче с начален час 13:30 часа и това породи възмущение измежду футболните ентусиасти. „ Как да ги подкрепим като мача е в работен ден на обяд? Безумие! “, разясняват почитатели на „ акулите “ и напомнят, че страната е отпуснала 30 милиона лв. за " Стадион Варна " който се строи от 12 години от ТИМ, а за бургаския футбол пари няма. 

От фенклуба приканиха сините ентусиасти, които могат да си разрешат да отсъстват от работа, да се съберат в бранш В, с цел да не се разпилян из трибуните. 

Междувременно станаха ясни съдийските назначения за 1/16-финалите в шампионата за Купата на България. Двубоят Черноморец - Локомотив (Пловдив) ще бъде управителен от Петър  Кузев с асистенти Даниел Ников, Никифор Велков, Станимир Тодоров и Донка Желева-Терзиева.

Припомняме, че билети за срещата към този момент са пуснати в предварителна продажба. Всеки искащ ще може да си закупи от стадион “Иван Притъргов ” в Долно Езерово от 9:00 ч. – до 18:00 ч.
Цените на билетите са: 10 лева за всички браншове и 15 лева за ВИП-ложата, за която броя на талоните е лимитирана.

В деня на мача билети ще продават на стадион “Лазур ”. За бранш “А ” и ВИП-ложата ще бъде отворена касата при бариерата. За останалите браншове могат да се закупят билети от две каси на бранш “В ”.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР