„Безумие е БСП да не се яви на консултациите при

...
„Безумие е БСП да не се яви на консултациите при
Коментари Харесай

Революционерът Калоян Паргов: Безумие е БСП да не се яви на консултациите при президента

„ Безумие е Българска социалистическа партия да не се яви на консултациите при президента с оглед сформиране на кабинет в това Народно заседание. Тя постоянно е призовавала за разговор сред институциите и за държавна непоклатимост, от която зависи естествената работа на всички, тъй че да създадат живота на всеки български жител по-добър и перспективен. " Това сподели някогашният ръководител на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов пред Валентин Кардамски в предаване на Поглед ТВ.

" Тази показност на отсъствие на Българска социалистическа партия при президента е невиждана, тъй като Румен Радев бе припознат като кандидатура на левицата. В първия му мандат непосредствено излъчен, а за втория като контраст на кандидатурата на ГЕРБ. “

По думите в връзките сред Корнелия Нинова и президента се е счупило нещо, което е довело до ниските резултати за Българска социалистическа партия от много време насам. „ За Българска социалистическа партия се оказа, че е противопоказно да се дърли и демонстрира мускули с президентската институция. Резултатите от 2021 година са доказателство за това. Сега явно сме изправени пред нови избори и този спор избухва с цялостна мощ. Не ми се коства рационално сред Продължаваме промяната и президента да се вреже остро Българска социалистическа партия и да заема страна в спора “, безапелационен беше Паргов.

Той разяснява, че на провелия се пленум на левицата в неделя тематика в дебатите е бил президентът и отношението му към политиката на кабинета. „ Националното управление на левицата е разчело държанието му към Българска социалистическа партия като проявена неприязън “, добави Паргов.

Той сподели още, че част от „ апологетите “ на актуалното управление на Българска социалистическа партия се държат нападателно към президента, водени от концепцията да задържат водаческото си място в листите на левицата за идващите избори. „ Искам да кажа и на тях и на управлението на столетницата, че за следващ път ще си счупят главата с тази концепция, в сравнение с да извлекат дял от спор с президента “, сподели някогашният началник на Българска социалистическа партия – София.

На въпрос дали Нинова се опасява да стане ясно какъв брой оръжие е изнесено за трети страни, които да го дадат на Украйна, Паргов отговори „ Това към този момент е явно. Щетата е налична. Българска социалистическа партия ще претърпи от това още по-голям спад на изборите “. По думите му, всяка партийна конструкция на Българска социалистическа партия в страната не може да избяга на идния избор от която и да е дамга, нанесена им от централното управление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР