Безцпрецедентно нагло и цинично нападение посред бял ден регистрираха в

...
Безцпрецедентно нагло и цинично нападение посред бял ден регистрираха в
Коментари Харесай

В Struma. com! Престъпление с особена дързост! Рецидивист вдигна брадва и заплаши с убийство кмета на Струмяни Емил Илиев

Безцпрецедентно безочливо и цинично нахлуване измежду бял ден записаха в полицията в Сандански. Скандалноизвестният рецидивист, с голям брой присъди, Костадин Варсаминов, подвигна секира и заплаши с ликвидиране кмета на Струмяни Емил Илиев, пред очите на сътрудниците му -кметовете на селата Раздол и Микрево, научи Първо Struma. com. Екшънът се разиграл по време на обход на тримата кметове в околност към село Раздол, където от няколко години се е преместил да живее Варсаминов.

Кметовете оглеждали път и водоизточници, когато отсреща им се появил Варсаминов, разрешавал си неведнъж да затваря пътя, по който завчера се движели управниците, като че ли е негова благосъстоятелност. На направена забележка да спре със самоуправните си дейности, Варсаминов се развихрил и вдигнал брадвата, насочвайки я към кмета на Струмяни, заплашвайки го, че ще го убие, намесили се другите кметове и Варсаминов е спрян. Извикана е полиция и 43-годишният е задържан.
Не за първи път Варсаминов попада в ареста. Той е криминалнопроявен и осъждан неколкократно. Срещу него в полиция и прокуратура има серия тъжби от хората в региона. Преди месец пребил две дами, след това заплашвал хора от селото, които минават към колибите, в които се е настанил и живее.

Селото е проплакало от него, хората се опасяват за живота си и желаят незабавното му изпъждане от село Раздол, където се преместил преди към 5 години, изгонен от санданско село, отново поради агресивното му държание.

" Не се търпи такова държание, сподели за Struma. com кметът на Струмяни, Емил Илиев. " Не се тревожа елементарно, само че той в действителност си потегли към мен с брадвата, като за ликвидиране. Ще сезирам шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград и вътрешния министър, тъй като е прекомерно това, което се случва. Хората от селата Раздол, Микрево, непрестанно подават тъжби против него, неведнъж е предупреждаван, само че изстъпленията му не стопират, нужни са незабавни ограничения, до момента в който не е направил някоя пакост, споделя Илиев. Той и сътрудниците му са подали тъжба в полицията за случилото се в събота.

П. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР