Безспорно Виктория Асенова или просто Цър Пър, както я нарече

...
Безспорно Виктория Асенова или просто Цър Пър, както я нарече
Коментари Харесай

УЖАС!! Нова криза за Виктория в "Ергенът": Опита да целуне Алек, но той се отдръпна погнусен!

Безспорно Виктория Асенова или просто Цър Пър, както я назова Христиана Манова, е най-обсъжданата участничка в " Ергенът " този сезон. За жал обаче, не с положително. Виктория е измежду най-мразените от феновете моми, а повода за това е в самата нея и злобата, която бълва на вълни.

Вчера всички чухме по какъв начин тя на няколко пъти пожела на Катето да падне от хеликоптера и да се удави в морето, единствено тъй като се забави на срещата си с Алек - среща, поискана персонално от него.

Цър Пър обаче не стопира да налита на ергена и да го играе супер уверена в силата и прелестта си пред останалите. Нищо, че плача, когато Алек не предложения нея на първа самостоятелна среща... Този плач обаче беше нищо, спрямо шока, който й провокира самият ерген, когато... когато Виктория се опита да го целуне, а той се отдръпна.

Това стана, до момента в който бяха на диалог на пейката, по време на вечерния коктейл. Младенов прегърна Цър Пър отнемай къде, преди да я води при останалите, а тя приближи лицето си към неговото и очевидно се подготви за целувка по устните - нещо, което бе видяно от съвсем всички фенове.

Но уви - Алек освен не я целуна, само че и се отдръпна като отвратен, което е зверска засегнатост за всяка жена.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР