Безспорно най-добрият играч на Челси в първия 1/8-финален сблъсък с

...
Безспорно най-добрият играч на Челси в първия 1/8-финален сблъсък с
Коментари Харесай

Героят за Челси Уилиан: Мачът все още е отворен

Безспорно най-хубавият състезател на Челси в първия 1/8-финален конфликт с Барселона беше Уилиан. Бразилецът не спря да тормози отбраната на каталунците, осъществя единственото попадение и непрекъснато обстрелваше каталунската врата.

Според него, макар резултата 1:1, към момента лондончани имат всички шансове да продължат напред и реваншът на "Камп Ноу " след три седмици е напълно отворен. Ето и какво показа той след мача:

"Много сложен мач, в който ние играхме добре. Следвахме своя проект и всичко се случи напълно съгласно упованията ни. Те може и да държаха повече топката, само че ние контраатакувахме доста добре. "

"Двубоят остава отворен, би трябвало да отидем там и да вземем своето, да победим. Щастлив съм, че вкарах гол, само че по никакъв начин не съм удовлетворен от резултата. Те имаха повече топката, само че ние създадохме по-опасните положения. Но това е футболът. "

"Реваншът е след три седмици и през това време имаме други доста значими мачове. Първо ще мислим за тях и след това ще се подготвим за реванша. Във Висшата лига по никакъв начин не е елементарно ", съобщи Уилиан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР