Безспорно можем да наречем Бела Хадид лицето на Седмицата на

...
Безспорно можем да наречем Бела Хадид лицето на Седмицата на
Коментари Харесай

Бела Хадид не се притеснява да покаже гърдите си

Безспорно можем да назовем Бела Хадид лицето на Седмицата на модата в Париж 2022. Преди броени дни моделът се качи на подиума единствено по... прашки, само че след броени секунди надарени дизайнери я " обличат " в невероятна рокля от полутечен памук и латекс. Творците от Corperni изрисуват тоалета ѝ със спрей пред очите на смаяната аудитория. Роклята на мига стана сензация в интернет и ние сме сигурни, че за нея ще продължава да се приказва дълго време.
 Бела Хадид и роклята ѝ от полутечен памук на седмицата на модата в Париж, за която всички приказват
Когато Бела Хадид излезе на подиума единствено по прашки

Разголената рокля на модела отново накара всички да приказват за нея

Още едно облекло на Бела Хадид е тематика за разговор в момента. Отново провокативно и още веднъж приковаващо вниманието.

Тази седмица моделът дефилира на представянето на сбирката на Stella McCartney за пролет/лято 2023. Тя събра погледите на публиката със своя прилепващ блестящ костюм, под който носи единствено прашки.
 Снимка 589849

Бела мина през котешката пътечка решително, очевидно без никакво терзание от материята на дрехата ѝ, под която прозираха гърдите ѝ. На подуима Бела Хадид сподели и втора визия - с къса черна жилетка и панталон с ниска талия с блестящи отрязъци на бедрата.
 Снимка 589848

В ревюто взе участие и Джиджи Хадид, а с цел да се насладят на стилното шоу първите редове бяха заели Пол Маккартни, Карли Клос, Попи Делевин, Ели Гулдинг, Джейдън Смит и Джери Сейнфелд, написа Page Six.
 Снимка 589851

Бела Хадид не е единствената, която не помни за сутиена. Актрисата Флорънс Пю провокира същински възторг откакто се появи на стилното шоу на Valentino през юли в транспарантна розова рокля.
 Флорънс Пю, Valentino и транспарантната рокля, с която разбуни духовете
Флорънс Пю не се срами от гърдите си

Актрисата дава урок и образец

Без доза терзание тя беше решила да не прикрива нито гърдите, нито зърната си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР