Безспорно Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro са страхотни

...
Безспорно Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro са страхотни
Коментари Харесай

Google, Huawei Mate 30, Mate 30 Pro и съдбата на телефоните при липсата на Google приложения

Безспорно Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro са страхотни телефони във всяко едно отношение, като изключим отсъствието на приложенията на Гугъл.

Тъй като това са първите смарт телефони на компанията, появили се след налагането на комерсиалните рестрикции от държавното управление на Съединени американски щати, достъпът им до Гугъл Play и целия софтуерен антураж на Гугъл е мощно стеснен.

От Huawei обаче въобще нямат планове да свеждат глава и ще създадат всичко допустимо, с цел да предложат опция.

По време на представянето на смарт телефоните изпълнителният шеф на Huawei - Ричард Ю, съобщи, че YouTube, Gmail и други известни приложения на Гугъл ще бъдат налични посредством уеб браузъра в телефоните.

Като допълнение към това, компанията има намерение да заложи на лична екосистема от приложения, като за нейното промотиране ще бъдат вложени над един милиард $.

За да притегли вниманието на разработчиците на мобилни приложения, Huawei ще взима единствено 15% от комисионна от сътрудниците си - двойно по-малък % от този, който Apple и Гугъл взимат в App Store и Гугъл Play.

При всички положения това ще е муден развой, само че пък е хубаво, че компанията отхвърля да се отдръпна от европейския пазар без опозиция.

Според мнозина, неналичието на Гугъл приложения в Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro ще се окаже от огромно значение в Европа и ще има мощен отрицателен резултат върху продажбите на апаратите.

Не по-малко са и тези, които имат вяра, че телефоните въпреки всичко ще заслужат парите на европейските консуматори със страхотния си дизайн, нововъведения и продуктивност. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР