"Безспорно Елена Йончева е едно от най-предпочитаните лица за водач

...
"Безспорно Елена Йончева е едно от най-предпочитаните лица за водач
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Йончева е сред най-предпочитаните лица за водач на листата в БСП

"Безспорно Елена Йончева е едно от най-предпочитаните лица за лидер на листата в Българска социалистическа партия. Само за последните 48 часа Елена има над 150 000 индивида, които я поддържат във фейсбук. Това ме кара да имам вяра в нейната непорочност ", съобщи зам.-шефът на Българска социалистическа партия Кирил Добрев малко преди конгреса на партията пред Нова телевизия по отношение на обвиняването от прокуратурата към Йончева за пране на пари.
Добрев уточни, че Йончева е "символ на битката с корупцията в нашата страна последните 2 години ". Той добави, че депутатите от ръководещата партия "произнасят присъди и се държат като прокурори ".
Червеният водач акцентира, че от на следващия ден стартират номинациите в страната за евролистата и "след месец и половина Националният съвет ще има опция да гласоподава и да подреди листата ".
"Нашата концепция е да превърнем европейските избори в публичен избор на съмнение към това ръководство ", добави още Добрев.
"Убеден съм, че при обективно социологическо изследване, при избори през днешния ден - Българска социалистическа партия е първа политическа мощ. Ситуацията е същата като след президентските избори и преди парламентарния избор преди 2 години. Българска социалистическа партия има поддръжка над 950 хиляди гласа. Но никой не регистрира така наречен протестен избор, който ще се изсипе - нарастват хората, които няма да гласоподават, нараства недоволството от ГЕРБ ", подчертава аленият водач.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР